Länk till startsida

Utställningen
Max 4 koppargrafiker
18 november- 11 december 2007

Stefan Sjöberg
Hans Verduijn
Bo Cronqvist och
Hans Johnfors

Vernissage 18 november, kl. 14.00.
Invigningstalare till utställningen är LARS G. Ottosson.
Kl 15 00 den 18 n0v är det konsert i Skärkinds kyrka med CITTRONILERNA.

Stefan Sjöberg

Stefan Sjöberg debuterade på Lilla Konstsalongen i Malmö 1979 och har därefter haft ett 15-tal separatutställningar på bl Svea galleriet, Stockholm. Galerie Doktor Glas, Stockholm. Galleri Maurius, Köpenhamn. Galerie 2112, Köpenhamn. Galleri Estetica, Malmö. Galleri Malen, Borstahusen. Landskrona Konsthall. Axel Ebbes Konsthall, Trelleborg. Barbacka Konsthall, Kristianstad och Ystad Konstmuseum.

Öppna, läs mer om honom och se hans tavlor

 

Hans Verduijn grafiker, målare och tecknare

Hans Verduijn ser sig I första hand som grafiker. Hans, som ju har sina rötter i Holland och som bott länge i Sydvästskåne, har starkt upplevt hur naturen fått ge vika i dessa områden. Är naturen något som i framtiden endast kan visas upp i konservburk bildligt talat? Elimineringen av naturen, naturen som försvinnande i det näraliggande livet, naturen som tas ifrån människorna i den mer och mer urbaniserade världen,  motsägelsen mellan levande och dött.  - detta är  tankar, som också kan tolkas in i flera andra av tavlorna.

Öppna, läs mer om honom och se hans tavlor

 

Cia Östberg, Stockholm, skulptur och kerami

Cia Östberg född i Stockholm. Har haft eget krukmakeri tillsammans med en kollega. Arbetar nu som lärare i keramik vid olika studieförbund och har verkstad hemma i Segeltorp. Arbetar helst med ursprungliga tekniker, såsom tumning och ringling, främst i stengodslera. Samtliga föremål är unika. De är tillverkade för hand i stengodslera. Glasyren är giftfri. Godset tål maskindisk, vanlig ugn och micro. Naturligtvis får man vara försiktig med guldkanten.

Öppna och se hennes föremål

 

Nisse Poet, Stockholm, jourhavande poet

Nils Persson (Nisse Poet) är en språksam stå-upp-poet. Han försöker ge de enkla orden en ny betydelse eller mer betydelse. Dikter med rörliga illustrationer, vykort samt tips på lyrik och musik för publik.

Öppna och se hans böcker

 

Barbro Enhult, Söderköping, foto

 

 

Postadress: GalleriLi Skärkind G:a Bankhuset 610 21 Norsholm
Besöksadress. G:a Bankhuset, Skärkinds kyrkoplan Tel: 011-12 16 18, 0705-77 77 66
Org. nummer. 556699-3944