Länk till startsida

Fotoutställning på GalleriLi i Skärkind
4 mars - 27 mars
Elise Carlsson

Mitt namn är Elise Carlsson, jag är en 17 år gammal tjej som bor strax utanför Norrköping med min stora och härliga familj. Jag går mitt första år på gymnasiet med inriktning film och foto. Den här utställningen är bland annat ett projekt som jag arbetar med nu under våren. Efter gymnasiet har jag planer på att läsa vidare på fotohögskola och förmodligen starta ett eget företag inom fotobranschen och på så sätt göra vad jag alltid drömt om, bli fotograf.
Att bli fotograf har varit en dröm för mig så länge jag kan minnas. Detta intresse har bara växt sedan jag köpte min systemkamera, en Nikon D60, strax efter min fjortonårsdag.
När jag fotograferar söker jag mig inte till några speciella motiv, jag vill kunna fånga ögonblicket i olika situationer som tilltalar mig och förhoppningsvis den som ser mina bilder. Under åren som jag fotograferat har jag däremot byggt upp en speciell passion för svartvita bilder. Vad som tilltalar mig med svartvita bilder är enkelheten i dem. Troligtvis så kommer jag aldrig att välja någon speciell inriktning i min fotografering. Jag kommer nog fortsätta som jag gör nu, följa mig magkänsla, så att min personlighet speglas i mina bilder.

 


Postadress: GalleriLi Skärkind G:a Bankhuset 610 21 Norsholm
Besöksadress. G:a Bankhuset, Skärkinds kyrkoplan Tel: 011-12 16 18, 0705-77 77 66
Org. nummer. 556699-3944